Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

19/12/2016 ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

https://www.youtube.com/watch?v=RNiZlW7lOM0

 

 
Την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19:00, στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, Οδός Φίλωνος 29, η Κυβερνήτης του Θέματος 117 Α Λεσχών Lions Νοτίου Ελλάδος και η Επιτροπή για την επέτειο του Εορτασμού των 100 Χρόνιων των  Lions, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, στο πλαίσιο του Διεθνούς Εορτασμού της Εκατονταετηρίδας των Lions, παρουσίασαν στην κατάμεστη αίθουσα την  εκδήλωση – παρουσίαση  του  ανθρωπιστικού έργου των Lions.


 
Την εορταστική αυτή εκδήλωση, με εξαιρετικό Τελετάρχη τον  L. Ιωάννη Θεοδοσίου, Γραμματέα και Ταμία Π.Θ.117 Ελλάς – Κύπρος, χαιρέτησαν ο Πρόεδρος Π.Θ.117, L. Κωνσταντίνος Πατεράκης CC  και η Κυβερνήτης  Θ.117Α L. Πόπη Μουτάφη. Ο κεντρικός εισηγητής L. Κωνσταντίνος Σιώζος, παρουσίασε τις δραστηριότητες των LIONS. Ακολούθησαν η L. Έφη Φραγκούλη, Μέλος Λέσχης «Πειραιάς Κέντρο» και ο κος Ευάγγελος Αυγουλάς, Δικηγόρος, Πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Τυφλών στην ενότητα Όραση, η L. Μαριάννα Μηττά, Μέλος Λέσχης «Εκάλη» παρουσίασε τα προγράμματα των Lions στην ενότητα Νεότητα, ο L. Ιωάννης Θεοδοσίου, Γραμματέας και Ταμίας Π.Θ.117 Ελλάς – Κύπρος, Μέλος Λέσχης «Ζωγράφου Σωκράτης» στην ενότητα Πείνα και ο L. Ιωάννης Πεταμίδης, Πρόεδρος Επιτροπής Περιβάλλοντος Π.Θ.117 Ελλάς – Κύπρος και Θ.117Α, Μέλος Λέσχης «Ζωγράφου Σωκράτης».
Ακολούθησαν  τα εγκαίνια δύο εκθέσεων ζωγραφικής που πλαισίωναν τον εορτασμό, με θέματα :
«Η ζωή έχει και πολλές αποχρώσεις του Γκρι » της εικαστικού, μέλους ΕΕΤΕ, L. Μαρίβας Ζαχάρωφ, Μέλους της Λέσχης «Αθηνών Παπάγου –Αλέξανδρος»
«Thalassa-Thalassa» της εικαστικού, μέλους ΕΕΤΕ, L. Mαρίας Ματάλα, Προέδρου της Λέσχης «Αθηνών Παπάγου –Αλέξανδρος»
 
Από το 1917 και σχεδόν 100 χρόνια μέχρι σήμερα η Οργάνωσή μας των Lions, υπηρετώντας τον άνθρωπο, έχει αλλάξει τη ζωή των κοινοτήτων σε όλο τον κόσμο.
Η επέτειος των Εκατό χρόνων είναι ένα μεγάλο ορόσημο και θα εγκαινιάσει τον δεύτερο αιώνα των υπηρεσιών μας στην ανθρωπότητα. Λίγοι οργανισμοί επιβιώνουν για έναν αιώνα. Είμαστε τυχεροί που ακμάζουμε και η ανθρωπιστική μας υπηρεσία - απαραίτητη περισσότερο από ποτέ - επεκτείνεται. Η επέτειος της Εκατονταετηρίδας μας παρέχει την τέλεια ευκαιρία για να γιορτάσουμε το παρελθόν μας και να σκεφτούμε το μέλλον μας.
Ενενήντα εννέα χρόνια μέχρι σήμερα ήμασταν πάντα στην Υπηρεσία τoυ  Ανθρώπoυ που είχε ανάγκη. Σχεδιάζουμε να είμαστε δυναμικά στην πρώτη γραμμή της ανθρωπιστικής προσφοράς και τον επόμενο αιώνα,  Υπηρετώντας τον Άνθρωπο, σε όλη την Υδρόγειο.

Οι Lions, με την ευκαιρία της επετείου το 2017 ενός αιώνα υπηρεσιών «Centennial Celebration», έχουν ήδη - από τον Ιούνιο του 2016 - ξεπεράσει τον Στόχο - Πρόκληση που είχαν να εξυπηρετήσουν 100 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την υφήλιο και συνεχίζουν δυναμικά.








 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου