Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΖΩΝΩΝ Ι ΚΑΙ ΙΙ – ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΙΙ




ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015
 ΠΗΓΗ: WE SERVE
 
 
Το ποσόν από τα έσοδα της δραστηριότητας μας θα διατεθεί για την κάλυψη αναγκών του Λαϊονικού Κοινωνικού Οφθαμιατρείου.
 
 

Ένα πρωϊνό του Σαββάτου στις 7 του Νοέμβρη, μια χαρούμενη συντροφιά ξεκινά το οδοιπορικό της – επίσκεψη στο Δημόσιο Κτήμα Τατοίου, που συμπεριλαμβάνεται στην ευρύτερη έκταση του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας. Οι Πρόεδροι των Ζωνών Ι και ΙΙ της Περιοχής ΙΙ, L. Μίνα Λυριντζή και L. Ζάννα Φωτοπούλου, ήταν οι διοργανώτριες της λίαν επιτυχημένης αυτής εκδρομής.

Μαζί μας ο Κυβερνήτης L. Αθ. Κεσίσογλου, η Α΄Αντικυβερνήτης L. Π. Μουτάφη, ο Πρόεδρος της Περιοχής ΙΙ L. Σπ. Χατζηδάκης, η Γραμματέας L. Τ. Πρωτόπαπα αξιωματούχοι των Λεσχών και μαζική συμμετοχή Lions και φίλων μας. Κατά την διάρκεια της μετάβασης στο χώρο έγινε μιά μικρή εισαγωγή για το εν λόγω δασόκτημα από την L. Μίνα Λυριντζή, μιάς και θα ακολουθούσε σχετική λεπτομερής ξενάγηση επί τόπου.

Η πληρέστατη, πέραν του διώρου ενημέρωσή μας, για την ιστορικότητα του χώρου και τη διατήρηση της πολιτιστικής και περιβαλλοντικής κληρονομιάς μας, έγινε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. των Φίλων Κτήματος Τατοίου κ. Βασ. Κουτσαβλή, με την ακούραστη και γλαφυρή από μέρους του αφήγηση, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των συμμετεχόντων.

Παρά το χρόνο και το περπάτημα κατά την επίσκεψη στις εγκαταστάσεις και στο δασόκτημα, το κέφι μας διατηρήθηκε αμείωτο μιάς και συνεχίσαμε με γεύμα σε εξοχική ταβέρνα, μέσα σχεδόν στο κτήμα απολαμβάνοντας υπέροχη θέα σε όλο το λεκανοπέδιο.

Το οδοιπορικό μας τέλειωσε φθάνοντας στο Κλεινόν Άστυ, ενώ οι σκέψεις μας για μιά νέα εξόρμιση αρχίζουν ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου